Podcast editor


podcast editor, moonvoice, podcast bewerken, podcast advies

Je hebt of wilt graag een podcast, maar geen tijd om uren te besteden aan het editen en nabewerken van de audio. Je wilt graag dat je podcast professioneel klinkt zodat de luisteraars niet afhaken vanwege slechte audiokwaliteit. Maar geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Geen zorgen, ik help je er graag mee! Als podcast editor en professioneel voice over spendeer ik dagelijks vele uren aan het bewerken van audio, waardoor het een tweede natuur is geworden. En dat doe ik ook graag voor jou! Ik help je graag met advies en editing, zodat jij je kunt focussen op de inhoud!

 

Mounya Dahma


Dit is wat professionele podcast montage je oplevert

podcast editor, moonvoice, podcast bewerken, podcast advies

Review

 

Dit was een uitstekende service! Zeer goede communicatie en ongelooflijk snelle levering. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkomen voor volgende podcast afleveringen.

Geert Hidding Podcast

podcast editor, moonvoice, podcast bewerken, podcast advies

Zo krijg jij een nabewerkte podcast

Stap 1  

Ik denk desgewenst met je mee en geef advies in hoe jij in je eigen omgeving tot de beste audiokwaliteit kunt komen. Denk hierbij aan tips en trucs over het behandelen van de ruimte, de keuze van microfoon(s), opname-software en stemtechniek. 

Stap 2

Wanneer je jouw podcast-aflevering hebt opgenomen, stuur je me via Wetransfer de ruwe audio toe + evt de intro, outro, tussentunes en advertenties. Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld waar de tussentune moet komen of welk deel er wel uitgeknipt mag worden, dan hoor ik die graag.

Stap 3

Ik beluister de volledige opname en schoon deze op door overbodige woorden, lange pauzes en storende geluiden te verwijderen. Daarna voeg ik de intro, outro en andere elementen toe, en mix de audio af voor het beste geluid.

Je ontvangt de podcast aflevering via Wetransfer in je inbox, klaar om geüpload te worden! 


Review

 

Fijne dienst. Praktisch, snel in (online) communicatie en levert goed werk af!

Femke van Huijgevoort - Podcast Hoofdzaken

podcast editor, moonvoice, podcast bewerken, podcast advies

podcast editor, moonvoice, podcast bewerken, podcast advies

Podcast intro en outro laten maken

Wil jij een écht goede intro en outro voor jouw podcast, voor die herkenbare sound? In samenspraak met jou schrijf ik het script, neem deze op in mijn professionele studio, voeg passende muziek toe en mix dit alles af.

Het eindresultaat krijg je toegestuurd via Wetransfer, zodat je deze zelf kunt toevoegen, óf zodat ik ze kan meenemen in de nabewerking van jouw podcast afleveringen. 


Podcast adviesgesprek, voor de beste sound

Jij bent expert in het onderwerp van jouw podcast, en hebt een goed idee wat je wilt bespreken en met wie. Maar voordat je daar in kunt duiken, zul je eerst je podcast-studio (from home/the office) moeten opzetten, en daar wordt het wat ingewikkeld. Want welke microfoon is nou het beste, hoe zorg je ervoor dat de ruimte geschikt is om in op te nemen, en met welke software kun je dat dan doen?

Of misschien heb je juist behoefte aan iemand die met je meeluistert en je adviseert over het gebruik van je stem zodat je minder gaat kraken, harde ademhaling verminderd of gewoon zelfverzekerder presenteert. 

 

Als professioneel podcast editor én voice over deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou, voor een vliegende (door)start! 


Tarieven

  • Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
  • Wil je dat ik elke maand minimaal 2 afleveringen voor je edit en afmix? Neem dan contact op voor een gunstige abonnementsprijs
Podcast edit & afgemixt Prijs
Aflevering 30 min € 85,-
Aflevering 60 min € 162,-
Extra lange aflevering € 25,- per 10 minuten extra
Intro & outro Prijs
Incl muziek en professionele voice over € 150,-
Jij levert de muziek en spreekt zelf de voice over in € 75
Podcast audio & stem advies Prijs
Telefonisch adviesgesprek 60min €120,-

Disclaimer: niet alle audio kan gerepareerd worden. Ik zal mijn best doen om je podcast zo goed mogelijk te laten klinken. Als je vragen hebt, neem dan contact op en ik help je de beste oplossing te vinden.