Over mij

voice over voice-over voiceover stemacteur stem mounya dahma

Misschien past mijn stem wel heel goed bij jouw productie, maar pas ík ook bij jou? Even voorstellen dus...

 

Ik ben Mounya Dahma. Half Marokkaanse half Nederlandse (daar komt mijn naam vandaan). Ik ben voice over, stemactrice, moeder, ondernemer, avonturier, creatieveling... oh jee, dit lijstje wordt veel te lang. Laten we het erop houden dat ik hou van afwisseling en veel petten op heb. En één van de leukste petten is mijn Moonvoice-pet. Na een spontane aanmelding bij een stemacteer-basiscursus een aantal jaar geleden, werd ik verliefd op het stemmenvak en ben ik in het diepe gesprongen. Met een heleboel leuke, spannende, leerzame ervaringen tot gevolg. 

 

Naast praten tegen mijn microfoon en het monteren van podcasts ga ik graag de natuur in. Wonend in Noordwijk kan ik mijn hart ophalen op het strand, in de duinen, bossen of langs de bollenvelden. Met mijn gezin of mijn hond, gezellig kletsend (oefenen he) of met een podcast op. Ook hou ik van reizen (ver weg of op de camping in Nederland), lezen, ben ik aan het leren pianospelen en ga ik een paar keer per week naar de sportschool Dat laatste is ook wel nodig want ik hou ook erg van lekker eten. Tja, balans he. 

 

Ik bouw graag een goede band op met mijn klanten. Niet alleen om prettig samen te kunnen werken en te weten wat hun wensen en voorkeuren zijn. Maar ook omdat ik het oprecht leuk vindt om ze te volgen en ze te leren kennen. Dus ben je op vakantie geweest of heb je een een gaaf project gedaan? Vindt ik ook leuk om over te praten. Wat mij betreft gaat de creativiteit daar juist extra van stromen. En dat is dan weer fijn in de studio. 

 

Nog steeds niet uitgelezen over mij?

In deze blog leer je me nóg beter kennen. 

 

In de media

Klik hieronder op de logo's voor artikelen/interviews