Voice over


Werkwijze

 

Ben jij op zoek naar een passende stem voor jouw commercial, bedrijfsfilm, video of telefooncentrale? Dan werk ik graag met je samen!

 

Stap 1 - goede communicatie

Neem contact met me op om jouw productie te bespreken en voor een offerte op maat. Het helpt als je van tevoren al hebt nagedacht over de doelgroep, het gebruik, en de gewenste tone of voice.

Eventueel kan ik je script voor je proeflezen of vertalen van Nederlands naar Engels of andersom. Daar lees je hier meer over.

Wil je graag horen hoe mijn stem klinkt bij jouw script? Stuur me een paar regels toe, dan neem ik een gratis proefopname voor je op.

 

Stap 2 - kwaliteit en opties

Nadat je mij jouw script hebt toegestuurd per email in Word,PDF of EXCEL formaat, neem ik vaak meerdere versies van (een deel van) de audio op. Zo heb je direct de keuze uit verschillende snelheden en stemklanken, en is de kans het grootste dat je er meteen mee verder kunt. Je ontvangt de audiobestanden in .wav formaat via Wetransfer. 

Het bestand wat je ontvangt is een ruwe opname. Dat wil zeggen dat er geen compressor, EQ of limitor is gebruikt. Zo kun je de audio makkelijk afmixen. Versprekingen knip ik er uiteraard wel tussenuit. Heb je geen audiotechnicus tot je beschikking en wil je dat ik het voor je afmix? Dat kan ook!

 

Stap 3 - gratis correctieronde

Eventueel kun je gebruik maken van een gratis correctieronde wanneer je het nét even anders wilt.

Ben je helemaal tevreden? Top! Na ontvangst van de audio krijg je van mij een factuur per mail.