Werkwijze

 

Ben jij op zoek naar een passende stem voor jouw commercial, bedrijfsfilm, video of telefooncentrale? Dan werk ik graag met je samen!

Mijn warme en heldere stemgeluid is in te zetten voor uiteenlopende producties. Ik kan zakelijk klinken, enthousiast, geruststellend, trendy of stoer.

Samen met jou bedenk ik de juiste tone of voice voor jouw doelgroep. 

 

Stap 1 - goede communicatie

Neem contact met me op om jouw productie te bespreken en voor een offerte op maat. 

Wil je graag horen hoe mijn stem klinkt bij jouw script? Stuur me een paar regels toe, dan neem ik een gratis proefopname voor je op.

 

Stap 2 - kwaliteit en opties

Nadat je mij jouw script hebt toegestuurd per email in Word of PDF formaat, neem ik altijd meerdere versies van (een deel van) de audio op. Zo heb je direct de keuze uit verschillende snelheden en stemklanken, en is de kans het grootste dat je er meteen mee verder kunt. Je ontvangt de audiobestanden in .wav formaat via Wetransfer. 

Het bestand wat je ontvangt is een ruwe opname. Dat wil zeggen dat er geen compressor, filters of limitor is gebruikt. Zo kun je de audio makkelijk afmixen. Versprekingen knip ik er uiteraard wel tussenuit. Heb je geen audiotechnicus tot je beschikking en wil je dat ik het voor je afmix? Dat kan ook!

 

Stap 3 - gratis correctieronde

Eventueel kun je gebruik maken van een gratis correctieronde wanneer je tóch een andere tone of voice nodig hebt.

Ben je helemaal tevreden? Top! Na ontvangst van de audio krijg je van mij een factuur per mail. 

 

moonvoice voice over voiceover vrouw mounya dahma